api_key: 'wg_deb35df836cf997c649c96f864d1e5921', "excluded_blocks_remove": [".price"] })

GRATIS LEVERING BOVEN € 50,00

Retourneren of omruilen

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren! 

Wat zijn de voorwaarden?

  • Het artikel dient bij ons terug te worden ontvangen binnen 14 kalenderdagen (te rekenen vanaf de dag na de levering)! Wanneer je aankoop meer dan 14 dagen geleden is, kan je het jammer genoeg niet meer retourneren of omwisselen.
  • Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Gebruikte of beschadigde artikelen kunnen niet geruild of terugbetaald worden.
  • Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retours niet terugbetaald.
Solden kunnen niet teruggestuurd of omgewisseld worden. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

STAP 1

Stuur een mail naar info@mambobaskets.be met vermelding welk product u wenst terug te sturen of om te ruilen. 

STAP 2

U stuurt ons de goederen, ongebruikt, niet beschadigd en in de originele verpakking en vergezeld van de originele etiketten en labels, binnen de veertien dagen terug. 

Mambo Baskets 
Michaël Vanderhofstadt
Anselmostraat 40
2018 Antwerpen
 
STAP 3

U ontvangt van ons zo snel mogelijk het nieuwe product of de betaalde bedragen (verzendkosten zijn voor rekening van de consument) op het door u gekozen rekeningnummer. Wij verbinden ons ertoe om de terugbetaling te verrichten ten laatste binnen een termijn van 30 dagen nadat wij u van u bericht hebben gekregen dat u afziet van de aankoop met vermelding van uw rekeningnummer.