api_key: 'wg_deb35df836cf997c649c96f864d1e5921', "excluded_blocks_remove": [".price"] })

GRATIS LEVERING BOVEN € 50,00

De handgemaakte reiswieg van Mambo Baskets, de must-have voor elke pasgeboren baby!

Heb jij ook het gevoel dat je baby nog te klein is voor die grote, logge box? Maar zou je toch graag een plekje in je buurt vinden waar je baby zich geborgen voelt? Een Mozes reiswieg is de ideale slaapplek voor je pasgeboren baby. Ze zijn klein, licht en draagbaar, zodat je baby overal goed kan slapen, zowel thuis als onderweg of op verplaatsing.

Mambo Baskets is het jonge en fair trade mandenmerk van Nathalie Snoeckx.  Het bedrijf biedt handgemaakte manden uit verschillende Afrikaanse landen aan op de Europese markt. De manden worden met de hand geweven door vrouwen in afgelegen dorpen en bestaan uit 100% natuurlijke materialen. Door het weven van manden kunnen zij hun gezin onderhouden en hun kinderen naar school sturen. Een nieuwe aanvulling in de collectie van Mambo Baskets zijn de Mozes reiswiegen, uit Ghana.

De manden worden gemaakt uit olifantsgras, een heel stevige grassoort waardoor ze zo robuust zijn. Het duurt 3 tot 4 dagen om één mand te weven. Doordat de manden met de hand gewoven worden is elke mand uniek en heeft iedere mand zijn eigen verhaal.  

Een Mozes reiswieg is een veelzijdige, lichte en stevige mand die zorgt voor een geborgen slaapplek voor de eerste drie maanden van je baby. Ze zijn ook draagbaar, waardoor je ze makkelijke van de ene naar de andere kamer kunt dragen. Pasgeboren baby’s slapen veel, dus een draagbaar bed maakt je leven die eerste paar maanden een stuk gemakkelijker. En hoe fijn is het niet als je pasgeboren baby altijd zijn of haar eigen bedje bij zich heeft… Je kunt ook een standaard kopen voor de mand, zodat je baby op jouw hoogte ligt en je de mand zelfs kan wiegen.

Wanneer je merkt dat de baby wat groot begint te worden voor de Mozesmand, kan je de mand in het ledikantje leggen. Dit zorgt voor een geleidelijke overgang naar dat grote bed. En wanneer je kleintje niet meer in de mand past, kan je hem perfect blijven gebruiken als poppenmand of kan je er al het speelgoed in opbergen.

De manden, inclusief matras, zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor €159 op www.mambobaskets.be/collections/mozes-manden.

Share this: